SAPANCA OSKAR DOĞAL KAYNAK SUYU

Oskar Kaynak Suyu, Sapanca’nın Mahmudiye beldesinde el değmemiş kestane ormanları arasından yeryüzüne çıkmaktadır. Kaynağından çıkan su AB standartlarına uygun olarak kurulmuş fabrikamızda üstün teknoloji kullanılarak filtrasyona tabi tutulmaktadır. Hijyenik bir ortamda el değmeden tam otomatik makinelerle dolumu yapılıp hızlı ve etkili bir hizmet anlayışıyla müşterilerimize ulaştırılmaktadır.

Oskar Kaynak Suyu, Suda Kovaç A.Ş. kuruluşudur. Damacana dolum makinesini, damacanayı ve damacana kapağını kendi fabrikasında imal etmektedir.

Oskar Kaynak Suyu, tüketicilerine en yüksek kalite ve standartlarda ürün ve hizmet sağlayarak yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedeflemiştir. Bu misyonun gerçekleştirilmesindeki en önemli değerimiz insana, topluma ve çevreye duyduğumuz saygıdır.

Oskar Kaynak Suyu, hoş içimi, dengeli ve kaliteli mineral madde oranıyla, doğanın tazeleyen gücünü içinize taşır.

Saygılarımızla,

OSKAR Kaynak Suyu İç Anadolu Bölge Bayii

8.2.08

SUYUN RAHATLATICI ETKİSİ...

Günün tüm yorgunluğundan ve stresinden arınmanız için yapmanız gereken en önemli şey; şöyle bol köpüklü bir banyo. Suyun rahatlatıcı etkisi, aslında sandığımızdan çok daha fazla... Su sadece temizlenmek için değil, arınıp, yenilenmek ve yorgunluktan kurtulmak için de birebir...Yıkandığınız suyun sıcaklığının, ne çok sıcak ne de çok soğuk olmamasına özen göstermelisiniz. Çok sıcak su, kanın yüze doğru hücum etmesine neden olur ve ana merkezler görevini daha zor yaparlar. Sıcak su, bazı dolaşım bozukluklarını da doğurabilir, kalbi zayıf olanlar üzerinde ise daha kötü etkiler yaratır. Sıcak suyun bir dezavantajı da, deriyi yumuşatması ve varislerin daha da ortaya çıkmasını sağlamasıdır. Bunun yanı sıra çok soğuk suyun da bazı zararları bulunur: Özellikle yaz aylarında tercih edilen soğuk su, serinletmek yerine aksine terletir. Kan damarlarının önce daralmasına, ardından hemen genişlemesine neden olur. Bu nedenle, ideal banyo suyunun sıcaklığı, 33 ile 37 derece arasında değişir. Eczaneden alacağınız bir termometre ile suyun sıcaklığını ölçmeniz mümkün. İdeal su sıcaklığı içerisinde, en az 15 dakika kalmayı da ihmal etmemelisiniz...

DERİYE KAYBETTİĞİ SUYU YENİDEN VERİN
Eğer banyo çıkışında vücudunuzda kırmızılık oluştuysa ve kaşınıyorsanız, suyunuz fazla klorlu ya da kireçli demektir. Kireçli su ise, vücudu kurutup, sertleştirir. Bunun için, banyo sonrası, vücudunuza nem kazandıracak kremler sürmenizde fayda var. Kokulu ve renkli banyo tuzlarından kattığınız suda yıkanırsanız, tuzların canlılık verme ve yorgunluk alma özelliğinden de faydalanabilirsiniz. Gülsuyu ve gliserin eklenmiş su ile yapılan banyo ise, deriye kaybettiği suyu yeniden verir. Banyo köpüğünün içinde yer alan maddeler su ile temas ettiğinde, karbon gazı çıkmasını sağlar. Bu gaz tabakası da suyun içinde dağılıp, vücut ısısının etrafa yayılmasını önler. Vücudu terletip zayıflattığı gibi, vücuttaki zehirlerin de atılmasını sağlar. Ayrıca sinir sistemini gevşetmesi de, köpüğün özelliklerindendir. Fakat köpüklü banyoların bir de zararı vardır ki, bu da, köpüğün içinde hassas derileri kurutan yağ alıcı madde bulunmasıdır. Bunu da yine çeşitli krem ve sütlerle takviye ederek giderebilirsiniz. Özellikle yosunlu losyonlar kullanmanızı tavsiye ederiz. Banyo sırasında cilt karbon gazı emdiği için, sudan çıkınca derin derin nefes alıp vermeyi de ihmal etmeyin!.. Yüzümüzün cildi çok daha hassas olduğu için, tuz içeren ve bu nedenle de kuvvetlendirici etkisi olan bir maden suyuyla yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Yağmur suyunun saflığını hissedeceğiniz bu yıkama işlemi, cildinizin tazeliğini uzun süre korumasını sağlayacaktır.
kaynak : DSİ Vakfı

No comments: