SAPANCA OSKAR DOĞAL KAYNAK SUYU

Oskar Kaynak Suyu, Sapanca’nın Mahmudiye beldesinde el değmemiş kestane ormanları arasından yeryüzüne çıkmaktadır. Kaynağından çıkan su AB standartlarına uygun olarak kurulmuş fabrikamızda üstün teknoloji kullanılarak filtrasyona tabi tutulmaktadır. Hijyenik bir ortamda el değmeden tam otomatik makinelerle dolumu yapılıp hızlı ve etkili bir hizmet anlayışıyla müşterilerimize ulaştırılmaktadır.

Oskar Kaynak Suyu, Suda Kovaç A.Ş. kuruluşudur. Damacana dolum makinesini, damacanayı ve damacana kapağını kendi fabrikasında imal etmektedir.

Oskar Kaynak Suyu, tüketicilerine en yüksek kalite ve standartlarda ürün ve hizmet sağlayarak yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedeflemiştir. Bu misyonun gerçekleştirilmesindeki en önemli değerimiz insana, topluma ve çevreye duyduğumuz saygıdır.

Oskar Kaynak Suyu, hoş içimi, dengeli ve kaliteli mineral madde oranıyla, doğanın tazeleyen gücünü içinize taşır.

Saygılarımızla,

OSKAR Kaynak Suyu İç Anadolu Bölge Bayii

8.2.08

SU TÜKETİMİNİN ÖNEMİ (DİYET YAPARKEN)

Kilo verme programlarında vücutta depo edilen yağlar yakılırken, su oranında artışların olması gerekir. "Bu sebeple şuursuzca yapılan zayıflama programlarında, yağın dışında yağsız vücut kitlesinde yani kas ve suda da kayıp olur. Kaybedilen bu kilo, kısa sürede yağ olarak geri alınır. Bunun sebebi ise vücudun kendisinden beslenmeye başlamasıdır. Kişinin vücut ağırlığının yüzden 50-60'ı su Olması gerekirken, obezlerde yağ oranı arttığından su oranında anlamlı düşüşler görülür.Bu olumsuzlukların oluşmaması için, yakılan her 1000 kalori için yaklaşık 1 litre suya İhtiyaç vardır. Ayrıca vücuttaki ödemi bilinçli su tüketerek önleyebiliriz. Çünkü besinlerin ağızda sindirimi başladıktan sonra tüm doku ve hücrelere taşıyan sudur. Burada enerji oluşturduktan sonra atık maddelerin atımı da suyla olur. Günümüzde yapılan en büyük hatalardan biri, zayıflama metodlarında yağ kaybı yerine su kaybının tercih edilmesidir. Bu tür durumlarda, azalan su oranıyla kalp normalden daha fazla çalışmaya başlar, soluk almada güçlük olur, yorulma süresi kısalır.Öte yandan, kilo kaybından kaynaklanan deri sarkmaları da dinamik egzersizlerle beraber bol su içilerek önlenir. Yeterince su, daha fazla kas oluşmasını sağlar.

1 comment:

JaCk said...

greetings from italy :D